31 Temmuz 2013 Çarşamba

Ilgın Kültür Envanteri Kitabı

Prof. Dr. Ali Boran Ilgın Kültür Envanteri
Ilgın Kültür Envanteri Kitabı
Ilgın ile Alakalı Kitap ve Yayınlar
Prof. Dr. Ali Boran hocanın Ilgın Kültür Envanteri kitabı yayımlandı. Çok önemli bir ihtiyaca cevap verecek olan eser bir Ilgınlı olarak bizleri heyecanlandırdı. Prof. Dr. Ali Boran Hocamıza, diğer emeği geçenlere ve Ilgın Belediyesine kıymetli çalışmalarından dolayı Ilgın Araştırmaları olarak şükranlarımızı sunuyorum.
Konu ile ilgili Ilgın Belediyesi web sitesindeki ayrıntılar şöyle:
Ilgın Kültür Envanteri adlı kitabı uzun zamanın birikimi sonucu hazırlanmış bir eserdir.  Ilgın Kültür Envanteri  kitabı Ilgınımızın tarihi geçmişini, örf ve ananelerini, kültürünü en güzel şekilde anlatan bu kitabı tüm halkımıza sunmaktan gurur ve mutluluk duymaktayız.
Kitabın hazırlanmasında desteklerini esirgemeyen başta Belediye Başkanı H. İbrahim Oral olmak üzere, yine kitabın baştan sona her satırında çok büyük emeği olan Sayın Prof. Dr. Ali Boran’a, S.Ü Rektörü Prof Dr. Hakkı Gökbel’e, Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğüne, Ceray Mimarlığa, Ramazan Demir Mimarlığa, Anı Mimarlığa, Öğrt. Gör. Mehmet Mutlu’ya. Kültür Sosyal İşler Müdürü Halis Karagöz’e eserin tasarımını ve basımını gerçekleştiren H. İbrahim Yıldız’a şükranlarımı sunarım.
Ilgın’ın kalkınması için katkısı olacağına inandığımız ve Ilgın için bir Kültür  mirası olacağına inandığımız bu eserin Tüm Ilgın’a hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

Kaynaklar:
Beytullah Yıldırım / Ilgın Araştırmaları

Ilgın Belediyesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder