8 Ekim 2013 Salı

II. Ulusal Ilgın Sempozyumu Yapıldı

II. Ulusal Ilgın Sempozyumu Yapıldı
II. Ulusal Ilgın Sempozyumu
Ilgın Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen ve Konya Valiliği, Konya Büyükşehir Belediyesi, Selçuk Üniversitesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi, Mevlana Üniversitesi ve KİO Karatay Üniversitesinin katkılarıyla yapılan 2. Ulusal Ilgın Sempozyumu Cuma Günü saat 15.00’da açılışı yapıldı.
Açılışa Ak Parti Konya Milletvekilleri Ayşe Türkmenoğlu, Prof Dr. İlhan Yerlikaya, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, Mevlana Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahattin Adam, Kop İdaresi Başkanı Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu, Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Mugayitoğlu, KOSKİ Genel Müdürü İsmail Selim Uzbaş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Süleyman Karadeli, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı, İlçe Başkanı Yaşar Pınar, Teşkilat Mensupları, Meclis Üyeleri, İl ve İlçe Kurum Müdürleri, Oda Başkanları, 62 akademisyen, kalabalık bir dinleyici kitlesi ve ev sahibi olarak Ilgın Kaymakamı Yücel Gemici ile Ilgın Belediye Başkanı H.İbrahim Oral katıldı. Açılış coşkulu ve heyecanlıydı.
Ilgın Araştırmaları olarak bizzat takip ettiğim sempozyum çok faydalı oldu. Başarıılı bir organizasyonla gerçekleşen bilimsel çalışmadan ötürü başta Ilgın Belediyesini Başkan Sn. Halil İbrahim Oral ve ekibini 2. Ulusal Ilgın sempozyumu katılımcılarını ve destekleyenleri yürekten tebrik ediyorum.

Kaynaklar:
Beytullah Yıldırım / Ilgın Araştırmaları
Ilgın Belediyesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder