14 Aralık 2021 Salı

Ilgın Ticaret Borsası

 Ilgın Ticaret Borsası 

Ilgın Ticaret Borsası, 25.09.2001 tarihinde Ticaret ve sanayi bakanlığı izniyle kurulmuştur. ilk seçimler yapılarak, Borsa Meclisi ve Yönetim Kurulu oluşturulmuştur.

Ilgın Ticaret Borsası’nın yönetim ve organizasyonu 5174 Sayılı Kanunla belirlenmiştir. Meclis Başkanı, üyeleri, meclisin görev ve yetkileri ile Yönetim Kurulu Başkanı, üyeleri, Yönetim Kurulunun görev ve yetkileri, 5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanununda belirlenmiştir. 

Ilgın Ticaret Borsası 5174 Sayılı Türkiye Odalar Borsalar Kanununun verdiği yetki ve sorumluluklar çerçevesinde vizyon ve misyonunu şöyle tanımlıyor: Bölgemizin tarımsal ve ekonomik yönden gelişimine katkıda bulunmak, ilçemizde ve bölgemizde tarım ürünlerinin fiyatlarının güvenilir bir rekabet ortamında belirlenmesini sağlamak, tarım ürünlerinin kayıt dışı alım-satımının önüne geçmek, bu amaçlar doğrultusunda üyelerimizin ve personelimizin mesleki becerilerini arttırmak ve Sürekli iyileşmeyi esas alarak her zaman daha iyi hizmet verebilmektir.

Ilgın, İstasyon Mahallesi, 117151 Sokak No:1 Adresindeki Ilgın Ticaret Borsası Binası ve Çevresi genel görünümü.

https://ilginarastirmalari.blogspot.com

#IlgınAraştırmaları #İstanbulIlgınlılarDerneği #Ilgın #IlgınBelediyesi #IlgınKaymakamlığı #IlgınKaplıcaları #IlgınTermalTesisleri #Konya #İstasyonMahallesi #IlgınTicaretBorsası 
Kaynaklar:
Beytullah Yıldırım / Ilgın Araştırmaları
Ilgın Ticaret Borsası internet web sitesi http://www.ilgintb.org.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder